Analist Financiar
Grup Serban
Romania, RO
1 zi în urmă
source : jobs4it

Cerințe : / studii medii / cunoștințe solide de Excel / cunostințe financiare la nivel de bazăCandidatul ideal : responsabil, energic, atitudine proactivă, dorința de a învăța, atenție la detalii, capacitatea de a gestiona task-

uri multiple.Misiunea principală : pregătire documentație activitate financiară curentă, menținere contacte terți, pregătire raportări finaciare conform procedurilor grupului, colaborare cu echipele de suport din grup, actualizare dosare în lucru, extrageri de date din ERP în vederea întocmirii de situații în Excel.

 • Locaţia : Bacău / Orbeni / Filipești Beneficii : / pachet salarial atractiv corelat cu experienţă și realizări profesionale (salariu fix+bonus de performanță), posibilitatea de a participa la diverse programe de instruire;
 • contract pe perioadă nedeterminată; / oportunitatea de a face parte dintr-o echipă tânără și ambițioasă aflată în dezvoltare.

  CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail hr grup-serban.roCei interesați ne pot contacta la 0734577778.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular