Acum si pentru pensionari
CPI SECURITY INTERNATIONAL
București
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Companie de paza si protectie , ca urmare a dezvoltarii in Bucuresti , cauta persoane dinamice care vor sa isi completeze veniturile cu un salariu decent si platit la timp.

Ce oferim ?- contract de munca;- salariu la timp;- posibilitatea de dezvoltare profesionala;- scolarizare si pregatire;-

 • intelegere ( ceea ce in alte parti sigur lipseste ); Cand te asteptam ?- incepand de azi pentru a semna, iar de maine pentru a lucra;
 • Te asteptam sa te alaturi echipei noastre, ne poti comunica intentia ta in fiecare zi, chiar si prin mesaj text , iar noi te sunam in cel mai scurt timp.

  Requirements

  Dornic de a lucra intr-un loc civilizat , in conditii mai mult decat bune, la un program normal. Iar daca nu ai mai lucrat in domeniu, noi iti vom oferi posibilitatea de a obtine atestatul de agent de securitate .

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular