Mid/Senior Backend Developer(on-site) [16.500 - 21.500 RON]
FERENDIN Recruitment
Iasi, Iasi County, Romania
6 zile în urmă

Salary 16.500 - 21.500 RON net per month

Requirements :

Very good knowledge and practical experience of building Java (SE 8+) based backends (microservices, server applications) using Spring and / or Spring Boot

Good knowledge of CI CD pipelines and of development tools, like : GIT, Jenkins, Maven / Gradle, Eclipse / IntelliJ IDEA, etc.

Knowledge / experience in working with REST APIs

Knowledge / experience in reactive programming

Knowledge / experience in working with relational databases, SQL and ORM technologies (JPA, Hibernate, etc.)

Responsibilities :

Take ownership of the code and applications throughout the full life cycle (analysis, specification, implementation, testing)

Technologies :
 • Java
 • More :

  Suntem o companie noua, un asa numit startup, ce a pornit la drum in Ianuarie 2022 si totusi suntem aici pe termen lung. Siguranta aceasta ne-o da vantul puternic ce sufla in panza micutei noastre corabii sub forma unei investitii germane.

  Si tocmai pentru ca suntem aici pe termen lung si avem un astfel de 'background' stim sa apreciem si sa ne dorim relatii profesionale de lunga durata.

  Recrutare human2human

  Sunt destul alte companii de recrutare care actioneaza orientate pur si numai pe cifre. Noi suntem altfel! Da, suntem o companie si bine inteles ca trebuie sa ne atingem tintele economice, dar nu punem niciodata cifrele in fara oamenilor.

  Credem cu tarie ca recrutarea se poate face si altfel si suntem aici sa dovedim in piata ca asa este.

  Ce inseamna asta? E simplu, vom cauta mereu omul potrivit atat profesional cat si uman pentru postul disponibil dar si pentru echipa din care acesta va face parte.

  Skills and character! Si nu doar atat, dar urmarim sa luam cat de bine posibil in considerare si alti factori precum situatia familiala sau dorintele de cariera, respectiv sansele de cariera ale candidatului in raport cu specificul angajatorului.

  O cariera de succes, un anagajat fericit si performant, un angajator la fel de fericit, acestea nu se realizeaza cu un simplu swipe stanga sau swipe dreapta.

  Doar impreuna si cu un set de valori profesionale solide, alocand timpul necesar si respectul necesar, dar si transparenta necesara, putem atinge scopul si face pasul urmator.

  Nu suntem numere, suntem oameni!

  Hai sa ne cunoastem

  Putem scrie oricat, putem angaja agentii de publicitate si marketeri si concepe texte pompoase, dar cel mai bine este ne cunoastem.

  Nici un text si nici o prezentare nu poate inlocui asta.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular