Web Developer
SC Quart Graphics SRL
Bucureşti
‎în urmă cu 11 ore

Job : E-Commerce Developer

Descrierea agentiei :

QUART Creative Agency este una dintre cele mai tinere agentii de advertising din Romania, cu o activitate de doi ani si peste 200 de clienti si proiecte din diverse domenii.

Serviciile noastre pun accent pe branding, identitate online si print, packaging si social media. Pentru ca anul 2013 a dus la o crestere in volum a proiectelor, ne dorim un nou coleg pentru departamentul de Development.

Daca ai mai lucrat pana acum intr-o agentie de publicitate, stii ca nu te vei plictisi niciodata. Daca nu, vei vedea ca proiectele noastre sunt mereu inedite si interesante.

Suntem prietenosi, creativi si pastram un mediu de lucru relaxat. Cu toate acestea, uneori ramanem la birou si peste program, pentru a putea respecta termenele de predare si pentru a avea rezultate ireprosabile.

De aceea ne dorim sa fii la fel de pasionat ca si noi si sa iti doresti sa castigam experienta impreuna.

Ce ar trebui sa stii :

Frontend Development (CSS3 / HTML5 / Javascript+JQuery) nivel mediu / avansat

Backend Development (PHP / MySQL) nivel mediu / avansat

Prestashop / OpenCart experienta minima 1 an sau 6 proiecte lansate

cunostinte minime de Adobe Photoshop / Adobe Illustrator

integrare plati online : card credit, PayPal

Asteptam CV-ul tau, impreuna cu un portofoliu sau o lista de proiecte pe care ai lucrat. In plus, daca ai si alte avantaje care crezi ca ne-ar convinge, nu refuzam nici scrisorile de intentie.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular