Anunţ referitor la concursul organizat la nivelul IGPR, în vederea ocupării unui număr de 2 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul I.G.P.R. - Brigada Operațiuni Speciale Alba Iulia, specialitatea “operațiuni speciale”, linia de muncă “tehnică operativă”, prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
14 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării unui număr de 2 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul I.

G.P.R. - Brigada Operațiuni Speciale Alba Iulia, specialitatea operațiuni speciale , linia de muncă tehnică operativă , prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoştinţă rezultatele finale obţinute de către candidați, după cum urmează :

RESPINS

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular