Business Analyst Trainee
SOCIETE GENERALE
Bucuresti, Romania
‎în urmă cu 14 ore

Business Analyst Trainee

Bucuresti, Romania Fixed term contract IT (Information Technology) Aplica

Misiune

 • Crereare repozitoriul de documentatie a aplicatiilor (pentru cca 300 aplicatii IT)
 • Urmarirea indicatorilor de risk IT aferenti echipei de analiza
 • Pregatirea dashboard-urilor specific zonei de analiza
 • Creare de template-uri specifice in cadrul repositoriului de documentatie
 • Participarea la creare de training-uri / creare unei comunitati de best practices pe zona de analiza
 • Participarea la implementarea de rapoarte automate pentru generarea indicatorilor necesari echipelor de analisti.
 • Profil

 • Student / absolvent ASE / Politehnica
 • Sunt necesare minime cunostinte IT (doar cunostinte generice)
 • Evoluţie

  Daca esti dornic / a de a invata lucruri practice, cu aplicabilitate imediata atat in viata profesionala, cat si personala, curios sa explorezi posibilitati de inovare intr-o lume din ce in ce mai dinamica si plina de tehnologie te asteptam in echipa BRD!

  Descriere

  În BRD, acțiunile noastre zilnice se bazează pe principiul egalității de șanse și tratament. Ne angajăm să promovăm diversitatea și incluziunea la locul de muncă, să acceptăm diferențele fiecărui individ, reflectând diversitatea clienților noștri și societatea în care operăm.

  Diversitatea și incluziunea la locul de muncă duce la un viitor mai bun și durabil prin soluții responsabile și inovatoare.

  Toți angajații sunt tratați cu demnitate și respect. BRD nu discriminează niciun angajat sau solicitant în funcție de sex, orientare sexuală, caracteristici genetice, vârstă, apartenență sexuală, rasă, culoare, limbă, religie, alegere politică, origine socială, handicap, statut sau responsabilitate familială, afiliere sau comerț activitatea sindicală sau orice altă caracteristică protejată de legile și reglementările aplicabile.

  We are an equal opportunities employer and we are proud to make diversity a strength for our company. Societe Generale is committed to recognizing and promoting all talents , regardless of their beliefs, age, disability, parental status, ethnic origin, nationality, sexual or gender identity, sexual orientation, membership of a political, religious, trade union or minority organisation, or any other characteristic that could be subject to discrimination.

  Reference : 21000KQR Entity : BRD Starting date : 2021 / 07 / 26 Publication date : 2021 / 07 / 22 Aplica Share

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular