Regional Trainer D2D Timisoara
Vodafone
Timisoara, RO
3 zile în urmă

Candidatul ideal

Competente si abilitati :

Limba engleza - fluent

Cunostinte excelente de operare PC : Word, Excel, Power Point etc.

Experienta in furnizarea de training - servicii, produse, sisteme si abilitati de vanzari

Cel puțin 1 an de experiență în vânzări și / sau relații cu clienții

Studii Superioare finalizate sau in curs de finalizare

Diplomă în formare, dezvoltare organizațională, psihologie

Certificari de acreditare si livrare

Experienta in telecomunicatii, vanzari, relatii cu clientii

Orientare catre client

Creativitate si inovatie

Descrierea jobului

Dezvoltă resursele de training, care pot implica pregătirea de note și afișaje vizuale, din informațiile cercetate sau din propriile cunoștințe.

Participă și joacă un rol activ în pilotul organizat de Coordonatorul L&D pentru noile training-uri și alte intervenții de dezvoltare pentru a înțelege conținutul și a oferi feedback.

Participă la cursurile de training organizate de Coordonatorul L&D pentru noile training-uri și alte intervenții de dezvoltare pentru a înțelege conținutul și a fi pregătiți pentru livrare.

Realizează și furnizează toate sesiunile de instruire sau orice alte intervenții de dezvoltare care au loc în cadrul Vodafone România.

Evaluează nevoile de formare regională și / sau specifică prin sondaje, interviuri cu angajații și / sau consultări cu manageri.

Continuă dezvoltarea proprie pentru a crește eficiența personală, recunoscând punctele forte și zonele de dezvoltare.

Cunoaște portofoliile de produse, servicii și sisteme ale companiei pentru a putea livra conținutul în mod corespunzător.

Demonstrează interes în înțelegerea detaliilor privind rețelele și tehnologiile telecom si conceptelor avansate de comunicații de date.

Înțelege și aplică tehnicile de vânzări și educația clienților.

Merge cu echipa de vanzari pe teren si face shadowing, ofera feedback pentru echipa.

Înțelege nevoile de dezvoltare și colaborează cu coordonatorul de L&D și echipa de traineri regionali pentru a construi acțiuni de dezvoltare regională cuprinzătoare, aliniate la strategia de business.

Dezvoltă materiale despre produse, servicii și sisteme, colaborand îndeaproape cu product managerii și cu business stakeholders.

Oferă feedback, recomandări, partajează idei și bune practici celorlalți membri ai echipei pe baza experienței acumulate în sesiunile de livrare pentru a îmbunătăți calitatea trainingurilor și a altor intervenții de dezvoltare

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular