Management Trainee
Undelucram
Bucuresti, RO
2 zile în urmă
source : Undelucram.ro

Descrierea companiei

Undelucram.ro este o platformă ce găzduiește informații despre mediul de lucru din România, informații oferite de către persoane ce interacționează sau au interacționat din punct de vedere profesional cu firme de pe teritoriul României.

Platforma găzduiește, de asemenea, informații de interes public din domenii diferite precum resurse umane, piața locurilor de muncă, salarizare etc, informații structurate atât sub formă de articole, cât și sub forma unor discuții de tip forum.

Platforma Undelucram este prezentă în opt țări : România, Ungaria, Cehia, Grecia, Republica Moldova, Ucraina, Polonia și Bulgaria.

Descrierea jobului

În cadrul Programului, așteptările noastre sunt legate de viteza cu care vei asimila cunoștințele și abilitățile necesare viitorului tău rol în organizația noastră.

Acest lucru înseamnă multă seriozitate și punctualitate în livrarea sarcinilor delegate de către managerul tău direct.

Vei avea de studiat materiale, de testat platforme, întelegerea portofoliului de produse si a strategiei de business.

Apoi, pe masură ce îți câștigi autonomia, așteptăm contribuțiile tale de idei și acțiuni pe subiectele în care vei fi direct implicat / ă.

După fiecare etapă a programului vei trece printr-o evaluare, iar la finalul celor 3 luni, vom discuta și vom alege locul potrivit pentru tine în echipa noastră.

Candidatul Ideal

Ești la început de carieră? Fii parte din echipa Undelucram.ro.

Programul nostru de Trainee prevede un parcurs de integrare, formare și dezvoltare profesională pentru poziții cheie din organizația noastră.

Timp de 3 luni ai ocazia să descoperi compania, principalele departamente și procese organizaționale, să aprofundezi o anumită arie și să te pregatesti pentru a ocupa un rol de entry-level într-unul din departamentele noastre.

Programul este flexibil, și poți opta pentru o variantă de lucru part-time 6 ore pe zi sau full-time 8 ore pe zi, astfel încât să îți poți urma în continuare studiile, în caz ca nu le-ai finalizat deja.

Profilul cautat :

 • Studii superioare în an terminal, finalizate sau masterand;
 • Limba engleză nivel avansat;
 • Cunoașterea pachetului Microsoft Office;
 • Deschidere și usurință în utilizarea platformelor și instrumentelor digitale;
 • Capacitate de autoînvățare și proactivitate;
 • Curaj, autonomie, inițiativă, dorința de a contribui cu idei noi;
 • Fii parte din Echipa Undelucram.ro!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular