Inginer productie tablouri electrice
Chorus
Bucuresti, Romania
6 zile în urmă

Descriere :

Efectueaza / preia oferta in sistem in conformitate cu schema electrica si cu specificatia de aparataj a proiectului respectiv.

Clarifica toate eventualele ambiguitati din schema electrica atat la partea de forta cat si la partea de comanda.Asigura buna functionare a tuturor fluxurilor de productie, urmarind si coordonand realizarea echipamentelor.

Preia si transmite la executie eventualele modificari solicitate in teren.Asigura impreuna cu echipa din subordine respectarea termenului de executie pentru fiecare proiect in parte.

Participa la montarea si punerea in functiune a tablourilor, in situatiile solicitate.Alte atributii conform fisei post.

Cerinte :

Absolvent studii superioare profil electric.Specializari : Electrotehnica, Inginerie Electrica, Energetica, Electromecanica, Actionari Electrice, Automatica.

Cunostinte de utilizare a pachetului MS Office.Experienta in domeniul realizarii tablourilor electrice.Persoana dinamica, orientata catre rezultate, cu initiativa, spirit de echipa, capacitate de organizare si planificare.

Dorinta de a-si construi o cariera pe termen lung in cadrul companiei.Permis auto de minim 2 ani.

Oferta (bonusuri, beneficii) :

Pachet salarial foarte atractiv.Masina si telefon de serviciu.Mediu de lucru competitiv.Oportunitatea dezvoltarii carierei intr-un mediu performant.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular