Electricieni, lacatusi, ingineri energeticieni.
PET COMMUNICATIONS
Constanța
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

SC PET COMMUNICATIONS SRL recruteaza : electricieni, lacatusi, ingineri energeticieni.Pentru electricieni si lacatusi : Absolventi studii tehnice scoala profesionala, calificari,Experienta in domeniu Abilitati de a lucra la inaltime si cu unelte specifice Electricienii : executa instalatii electrice, pozeaza cabluri electrice, instalatii electrice interioare, masuratori la cabluri.

Lacatusii : executa confectii metalice necesare instalatiilor electrice.Pentru Ingineri energeticieni : Absolvent studii superioare : energetica, electrotehnica, automatizari Experienta in domeniu, sa cunoasca lucrul in Autocad, sa cunoasca programare softwer de productie releeSalariul negociabil,CV urile vor fi depuse la sediul firmei din Str.

Caraiman, nr.25 Constanta,

Requirements

Pentru electricieni si lacatusi : Absolventi studii tehnice scoala profesionala, calificari,Experienta in domeniu Abilitati de a lucra la inaltime si cu unelte specifice Electricienii : executa instalatii electrice, pozeaza cabluri electrice, instalatii electrice interioare, masuratori la cabluri.

Lacatusii : executa confectii metalice necesare instalatiilor electrice.Pentru Ingineri energeticieni : Absolvent studii superioare : energetica, electrotehnica, automatizari Experienta in domeniu, sa cunoasca lucrul in Autocad, sa cunoasca programare softwer de productie relee

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular