PHP Developer
Mobile Touch
Iasi, RO
3 zile în urmă
source : jobs4it

IasiCerinte : cunostinte avansate de tehnologii web client side (JavaScript, HTML, CSS)cunostinte avansate de PHP si lucrul cu baze de datecapacitatea de a respecta termene limitapasiune, ambitie si motivare profesionalacapacitatea de a utiliza limba engleza, atat in scris cat si conversational, la un nivel cel putin mediuReprezinta un avantaj : experienta cu Laravel, WordPress sau alte frameworkuri si bibliotecicunoasterea unei alte platforme de backend, cum ar fi .

NET sau Node.jsCandidatul ideal este pasionat de tehnologii web, este la zi cu ultimele noutati legate de dezvoltarea siturilor si aplicatiilor web atat pentru desktop cat si smartphones si tablete.

Poate dovedi experienta relevanta atat prin participarea la proiecte in alte posturi anterior ocupate, cat si prin proiecte personale, hobby sau lucrari realizate pe cont propriu.

Alte informatii : Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de aplicatii native pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS (iPhone, iPad si iPod touch), Android, Windows Phone, dar si aplicatii bazate pe tehnologii web : HTML, CSS, JavaScript.

Oferim clientilor nostri servicii complete de dezvoltare a aplicatiilor mobile : implementare, optimizare, design grafic, consultanta, quality assurance, platforme de administrare si servicii web, servicii de publicare si post-

publicare a aplicatiilor mobile

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular