[Internship] Web Dev
Jobber
Bucureşti, Romania
10 zile în urmă
source : Jobber

Extindem Echipa Creative Web!

Cautam o persoana disponibila pentru un internship pentru trei luni.

Avem nevoie de un tanar dinamic si determinat, capabil sa duca task-urile pe care le primeste la bun sfarsit cu maiestrie.

Ce vei invata : Sa creezi un layout de website in HTML5, CSS3, JavaScript, pornind de la un fisier PSD. Sa-l integrezi atat in Wordpress sau intr-

un framework dezvoltat de noi. Vei invata cum sa creezi un site responsive si sa-l adaptezi la standardele industriei (SEO, design, text).

 • Vei invata strategie de online marketing si gandire conceptuala in publicitate. Cerinte : Limba engleza incepator; Cunostinte operare PC;
 • Cunostinte de baza programare; Atentie la detalii; Initiativa si creativitate; Capacitate de adaptare la munca in echipa; Seriozitate.

  Oferim birou si echipa efervescenta, posibilitatea angajarii dupa 3 luni si un mediu de lucru deschis ideilor, comunicarii si creativitatii.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular