Partener Servicii Clienti_Part-time
BCR
București, Romania
3 zile în urmă

Descriere

Titlu postPartener Servicii Clienti Part-timeLocaţieUrlatiNume organizaţieZona Retail 5 Grup Retail 4 Unitatea UrlatiDescriere departamentBCR, o super echipa In echipa BCR, oportunitatile profesionaledisponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostruextensiv de produse si servicii.

Suntem scoala de banking pentrutinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase siinovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

BancaComerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai importantgrup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala(retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete decapital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului,pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), bancanr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.

1 pe segmentele de economisireşi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar dinRomânia, după gradul de încredere al clienţilor şi dupănumărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care facbanking.

Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor careviseaza la o cariera in banking.Descriere scurtăEchipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ siorientat catre clienti.

Daca esti o persoana energica, motivata si cubune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi! Rolul tauva fi acela de a promova si de a vinde produsele si serviciilenon-

credit ale bancii si subsidiarelor, pentru clientii bancii.Descriere detaliatăCe vei face : Vei efectua tranzactii cash / non-

 • cash pentru clientiibancii; Vei asigura promovarea produselor bancare disponibileclientilor existenti si potentiali; Vei identifica nevoile clientilor sioportunitatile de vanzare ale produselor si serviciilor oferite de bancasi subsidiarele bancii;
 • Vei asigura intretinerea echipamentelor dinzona de self-service.Cerinţe postCe te recomanda : Studii superioare : Finalizate sau in curs definalizare;
 • Studii medii : economice ; alta specialitate si cursuri despecializare in domeniul bancar / traininguri de specialitate in cazulcandidatilor cu experienta in domeniul bancar ;
 • Vechimea in specialitatenu este necesara ;Detalii suplimentareAlege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.

  bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RONr. de deplasăriB. Mai putin de 30% din programul de lucruLucru la domiciliu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular