AGENȚII DE RECRUTARE (ROMÂNIA)
Sunset MSH Ltd.
Cluj Napoca, București
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job description

 • Brașov and others
 • SunSet vă oferă o oportunitate unică de afaceri pentru a deveni agentul nostru de recrutare. Suntem una dintre cele mai mari agenții de recrutare din Europa Centrală, care garantează fiabilitate, proceduri dovedite și un brand puternic.

  Credem că doar datorită oamenilor de calitate care lucrează în fiecare zi sub brandul SunSet, am ajuns la poziția noastră actuală.

  De aceea, astăzi vă oferim oportunitatea de a deveni agentul nostru de recrutare și de a contribui la creșterea și succesul SunSet.

  Care va fi rolul tău? Căutați candidați potriviți pentru funcția de îngrijitor pentru GermaniaConstruirea reputației companiei - SunSet pe piața taComunicare periodică cu sediul companieiCe vă oferim?

  Lucrează într-o companie - SunSet cu o poziție stabilă pe piațăCompletați documentele necesare pentru activitatea dvs.Câștigă experiență în departamentul de resurse umane (resurse umane)Dobândirea de cunoștințe și experiență pentru a lucra într-o companie internaționalăO recompensă financiară de 100-250 EUR pentru fiecare îngrijitor trimis la muncă conform criteriilor SunSet Recrutorul : Ø remunerație de 100-250 EUR (50 / 50 împărțit) este plătită recrutorului dacă sunt îndeplinite următoarele condiții : Completați profilul ingrijitorului și trimiteți-l angajatului responsabilIngrijitorul nu avea în prezent unul contract activ cu SunSetAcceptarea unei oferte de muncă de la un îngrijitorSosirea unui îngrijitor la o familie desemnatăRămânerea îngrijitorului în familia alocată timp de cel puțin 7 zile (plata unui depozit de 50-125 €)Șederea îngrijitorului în familia alocată timp de cel puțin 30 de zile (Plata unei suprataxe de 50-125 €)Facturarea recrutorilor pentru SunSet

  Requirements

  Ce așteptăm de la tine? Determinarea de a lucra la sarcinile stabilitePerformanță bună și reprezentativă a sarcinilor atribuiteDeterminarea realizării obiectivelor stabiliteCunoașterea limbilor străine este un avantaj (engleză sau germană)Gewerbe activeExperiența de resurse umane este un avantaj, dar nu o condiție prealabilă - vă vom învăța tot ceea ce aveți nevoieDoriți să încercați să lucrați ca specialist în recrutarea Sunset,, dar în prezent nu aveti un Gewerbe (PFA) activ?

  Nu contează! Trimiteți-ne CV-ul dvs. și vă vom plăti recompensa prin acord. Dacă vă place acest job, veți înființa un Gewerbe (PFA) după cum urmează.

  Restrictions

  Required foreign languages German

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular