User Support Specialist Craiova - German speaker 1
Pirelli
Craiova, RO
1 zi în urmă

Description :

User Support Specialist Craiova - German speaker

Scopul pozitiei

Asigura suport IT utilizatorilor in folosirea stațiilor de lucru si a programelor instalate pe acestea.

Responsabilitati Fisa Postului

1. Preluarea, diagnosticarea si rezolvarea problemelor de natura informatica in utilizarea echipamentelor si solutiilor IT (distribuie, instaleaza, configureaza, actualizeaza si efectueaza troubleshooting pe programele standard, gestioneaza accesul utilizatorilor la resursele de retea, gestioneaza conturile Windows ale utilizatorilor etc.)

2. Asistenta utilizatorilor in folosirea echipamentelor IT si a aplicatiilor standard ce ruleaza pe acestea

3. Evaluarea corecta si redirectionarea problemelor semnalate catre alte departamente de competenta in caz de necesitate

4. Analizarea periodica a problemelor recurente cu scopul de a lua masuri care sa anuleze reduca frecventa lor

Cerinte profil

Educatie : Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Facultatea de Matematică şi Ştiinte ale Naturii (Departamentul Informatica), Facultatea de Litere.

Competente minime : -Cunostinte de medii despre ambientul IT (HW & SW)

 • Cunostinte de medii despre sistemul de operare MS Windows
 • Cunosiinte medii despre pachetul MS Office
 • Cunostinte avansate limba germana
 • Experiența : orice experienta profesionala anterioara in domeniul IT User Support precum si cunostintele de limba italiana, engleza sau spaniola constituie un avantaj.

  Altele : aptitudini foarte bune de comunicare scrisa si orala, gandire analitica, abilitati sporite in efectuarea unui troubleshooting eficient conform procedurilor interne, spontaneitate, atitudine pozitiva, proactiva, orientata catre client si lucru in echipa.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular