Operator CNC (strung / freza)
IntegraHR
Cluj Napoca
1 zi în urmă
source : Infomunca
 • Cluj Napoca
 • Responsabilitati : Operarea si configurarea masinilor-unelte CNC in functie de documentatia tehnica primita;Interpretarea si utilizarea desenelor tehnice pentru : pregatirea partilor care urmeaza sa fie prelucrate si pentru configurarea echipamentelor de lucru;
 • Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice;Verificarea calitatii produselor prelucrate;Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca.

  Beneficii : Salariu motivant;Tichete de masa;Decontarea transportului;Asigurare medicala privata in reteaua Allianz; Program de lucru in doua schimburi : 6.00 14.30; 13.30 22.00.

  Requirements

 • Cunostinte si calificari necesare : Ai studii tehnice finalizate (minim scoala profesionala sau curs calificare);Cunostinte tehnice cu privire la modul de functionare si operare pe strung / freza cu comanda numerica reprezinta avantaj cunoasterea unui limbaj de programare echipament CNC;
 • Ai cunostinte de citire a desenului tehnic;Cunostinte solide de utilizare a aparatelor de masura si control dimensional (subler, micrometru, etc.

  Experienta ta de munca : Minim 2 ani experienta pe o pozitie similara, ca Operator CNC pe strung / freza pentru piese unicate(serie mica)

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular