Account Manager
OTP Bank
BUCURESTI
47 zile în urmă
source : wowjob

Responsabilități :

Propune, structurează și negociază oferta pentru clienții existenți din portofoliul IMM atribuit în administrare.

Elaborează analiza corespunzătoare, întocmirea aplicațiilor de credit cu privire la prelungirea / majorarea creditelor clienților din portofoliu și / sau la modificarea condițiilor de aprobare existente și transmiterea dosarului spre aprobare către factorii competenți, asigurând comunicarea permanentă cu departamentele interne.

Participă la creșterea vânzărilor de produse și servicii destinate clienților existenți.

Întocmește, transmite și colectează de la client / unitatea teritoriala lista de documente necesare pentru semnarea contractelor pentru clienții IMM (atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți).

Validează tranzacțiile ce trebuie implementate cu Departamentul de Administrare Credite și urmărește intrarea în vigoare a contractelor de credit.

Este responsabil de monitorizarea creditelelor din portofoliul sucursalei / sucursalelor gestionate identificate ca având potențial de a deveni neperformante, pentru clienții cu expunere mai mica de 800,000 RON Ø Pentru clienții cu expunere mai mare de 800,000 RON furnizează către Departamentul Monitorizare Credite documentele / informațiile solicitate în vederea efectuării activității de monitorizare.

Verifică periodic, conform frecvenței specifice fiecarui tip de garanție, garanțiile pentru credite din toate punctele de vedere.

CERINTE

 • Studii superioare / Master în domeniul economic și / sau juridic;
 • Experiență anterioară de cel puțin 3 ani în domeniul financiar-bancar, în aria vânzărilor IMM și / sau Corporate;
 • Cunoștințe bune de analiză financiară;
 • Bun cunoscător al legislației bancare;
 • Cunoștințe avansate MS Office;
 • Limba engleză-avansat (vorbit, scris, citit);
 • Competențe specifice interpersonale, abilități de vânzare și negociere avansate;
 • Capabil să lucreze sub presiune;
 • OBSERVATII

  Dacă eşti interesat de această poziţie, aplică la staffing.hr otpbank.ro.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular