ANUNT privind rezultatul contestațiilor la concursul organizat în vederea ocupării unui număr de 47 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul I.G.P.R., existente în statul de organizare al D.O.S. și în statele de organizare ale B.O.S.-urilor București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 22 ore

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.m.a.i. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

A.I, ambele cu modificările și completările ulterioare.

 • În referire la concursul organizat în vederea ocupării unui număr de 47 (patruzeci și șapte ) posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statul de organizare al Direcției Operațiuni Speciale și în statele de organizare ale brigăzilor operațiuni speciale București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea ,,operațiuni speciale , prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale;
 • În urma analizei contestațiilor formulate cu privire la întrebările testului scris și a recorectării foilor de răspuns, conform grilei de corectare și notare, acolo unde s-a solicitat expres, comisia de soluționare a contestațiilor a constatat următoarele :

  COD CANDIDAT

  SITUAȚIA CONTESTAȚIEI

  MOTIVUL

  REZULTATELE OBȚINUTE ÎN URMA RECORECTĂRII FOILOR DE RĂSPUNS

  8.20

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular