Inspector Securitate Campus Deva
Auchan
DEVA
1 zi în urmă

Inspector Securitate Campus Deva

 • Post : Inspector Securitate Campus Deva
 • Departament : Eficienta Si Proiecte
 • Orașe : DEVA
 • Disponibil de la : 6 aprilie 2021
 • Responsabilități

  Inspectorul securitate isi desfasoara activitatea in ture, in platforma logistica din Deva si are urmatoarele atributii : Verifica sistemul de securitate, control si acces personal / marfa in platformaAsigura monitorizarea video din platforma de catre prestatorii de servicii logisticeVerifica operatiunile de incarcare-descarcare a marfurilor si activitati conexe din punct de vedere securizare flux fizic din platforme, in scopul diminuarii pierderilor companiei.

  Noi oferim : Salariu competitiv, bonuri de masa ?i primeAsigurare de sanatate, asigurare de via?a, asigurare stomatologicaMediu de lucru în care te sim?

  i respectat / a ?i apreciat / aPosibilita?i de evolu?ie profesionala într-o companie multina?ionala. Te provoaca acest job?

  Te regasesti în tot ce ?i-am povestit mai sus ? Aplica la acest job !

  Profilul candidatului

  Studii medii finalizateAtestat calificare profesionala in domeniul securitatii (Obligatoriu)Cunostinte de operare calculator (PC, MSOffice)1-3 ani experienta in receptie marfaExperienta in domeniul securitatii obiectivelor (Avantaj).

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular