Asistent relatii clienti -  Contractare
E-INFRA
Cluj, RO
4 zile în urmă

Cu o experiență de 14 ani pe piața de energie electrică și gaze naturale, Nova Power & Gas este producător, distribuitor și furnizor de energie electrică și gaze naturale, oferind un portofoliu variat de servicii adresate în special companiilor, dar și consumatorilor casnici.
Compania deține parcuri fotovoltaice proprii și rețele de distribuție de energie electrică și gaze naturale și dezvoltă proiecte inovative în domeniul eficienței energetice.
Nova Power & Gas face parte din grupul E-INFRA, lider pe piața de servicii integrate de infrastructură din Romania, din care fac parte 4 companii și peste 600 de angajați.

 

Asistent relatii clienti -  Contractare


Misiune:

Cresterea numarului de clienti ai societatii, de tip casnici (persoane fizice) și noncasnici mici, atat pentru furnizarea de gaze naturale cat si pentru furnizarea de energie electrica

 Responsabilitati:

•    Preia solicitarile de la clienti, verifica corectitudinea datelor de indentificare si datele de pe actele asociate contractului. Editeaza si finalizeaza contractele de furnizare de gaz si energie electrica pentru clientii de tip casnici (persoane fizice);
•    Ofera asistenta si suport operational in derularea contractelor cu clientii;
•    Colaboreaza cu alte departamente interne, parteneri pentru solutionarea cererilor venite de la clienti;
•    Realizeaza rapoarte specifice pentru pentru management la cerere sau conform procedurilor in vigoare;
•    Contribuie activ la optimizarea si automatizarea fluxurilor si procedurilor de lucru;
•    Urmareste termenele de valabilitate ale contractelor de furnizare gaze naturale si energie electrica si propune actualizarea lor in situatia in care expira sau conditiile pietei o impun.
•    Transmite catre consumatorii de gaze notificari privind termenele de realizare a reviziilor periodice ale instalatiilor de utilizare gaze, conform reglementarilor in vigoare;

 

Cerinte: 
•    Studii superioare
•    Experienta minim 3 ani in activitati customer support si back-office
•    Abilitati foarte bune de comunicare si persuasiune

Powered by JazzHR

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular