Ofiter Telesales ING Office Opera Bucuresti
ING
Bucuresti
5 zile în urmă

Descopera ING Bank ING Bank Romania functioneaza ca o banca universala, servind toate categoriile de clienti prin cele trei divizii specializate : Wholesale Banking, Mid Corporate si Retail Banking.

Infiintat de oameni cu aspiratii inalte si spirit vizionar, ING continua sa atraga oameni de acelasi calibru : oameni cu initiativa, optimism si deschidere fata de schimbare.

Inainte de a fi o banca, suntem o companie care se defineste prin viziunea, valorile si echipa sa. Vino alaturi de noi! Misiunea ta : Sa fii un ambasador al produselor si serviciilor ING Bank dedicate clientilor.

 • Ce faci de fapt in rolul de Ofiter Telesales ING Office? Contactezi telefonic clientii in scopul promovarii produselor si serviciilor bancare ale ING Bank;
 • Facilitezi intalnirile colegilor din front office cu clientii abordati;Inregistrezi / actualizezi informatiile primite de la clientii nostri in programele ING;
 • Participi activ la realizarea target-ului de vanzari si la atingerea obiectivelor calitative; Daca stii despre tine ca : Esti student sau masterand si iti doresti sa iti dezvolti cariera in domeniul bancar;
 • Relationezi si comunici foarte bine cu oricine;Inveti repede lucruri noi si te adaptezi usor la schimbari;Iti place interactiunea cu clientii si ai putere de convingere.

  Vino alaturi de noi. Te asteapta : Oameni entuziasti si veseli gata oricand sa te ajute;Acces la un pachet complet de informatii din Banking;Program flexibil.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular