Programator Angular - salariu net 2500 Euro - Q-Bis Consullt S.R.L. - București
Q-Bis Consullt S.R.L.
București, RO
13 zile în urmă
source : jobs4it

Programator Angular - salariu net 2500 Euro / program flexibil !absolvent studii superioare in domeniu (constiuie un avantaj).

Cerinte obligatorii : experienta / cunostinte in dezvoltare aplicati web- Limbajul de programare este JavaScript, framework Angular -

experienta minim un anHTML5, JS, CSSServicii REST ( reprezinta un plus)WEB design (UX) BootstrapDescrierea jobuluiproiectarea, elaborarea, testarea, implementarea unor aplicatiiasigurarea corectitudinii rezultatelor obtinuteOferim : salariu atractiv : 2500 Euro NETprogram flexibil de lucruDescrierea companieiPosturile sunt oferite de compania client : Q-

bis Consult SRL.Q-bis Consult SRL este o societate cu capital romanesc infiintata in 2003, dezvoltator de aplicatii software.

Step 2
Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular