Brutar - patiser - cofetar
Auchan Romania
SIBIU
3 zile în urmă

Responsabilități

Faci parte din echipa magazinului activand pe raioanele comercialeRaspunzi solicitarilor clientului, propunandu-i produse si preturi corespunzatoare cu asteptarile lorParticipi la fabricarea de produse, cunoasti si respecti gama de produse si reteteleRespecti normele de consum a materiilor prime si dozarea produselorParticipi la realizarea planului de productie, cunoscandu-l si respectandu-lContribui la diversificarea produselor, participand la realizarea de fise de retete noi obligatoriiTe asiguri ca produsele corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ inainte de a le ambala sau de a le trimite spre ambalare

Profilul candidatului

Cauti un loc de munca? Ai scoala profesionala de profil sau o diploma de brutar?Ai experienta pe o functie anterioara?Ai atitudine proactiva si pozitiva?

Vino in echipa Auchan Sibiu in postul de Brutar sau Patiser cu norma intreaga.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular