Specialist GPS
AgroConcept
Iaşi, Romania
2 zile în urmă
source : MyNextJob

Atribuții principale :

asigură vânzarea, montarea și calibrarea sistemelor GPS,asigură punerea în funcțiune a Sistemelor GPS,asigură intervenția tehnică în timpul optim asupra echipamentelor în scopul remedierii acestora respectând normele tehnice,întocmește rapoarte de vânzări și le prezintă superiorului ierarhic,urmărește evoluția vânzărilor, identifică și propune superiorului ierarhic măsuri de corecție / optimizare,elaborează și susține programe interne de informare pentru produsele alocate,oferă asistență de specialitate pentru identificarea soluțiilor optime de vânzare,asigură permanența în stoc a produselor alocate.

Ne-ar placeă să te cunoaștem dacă ai :

studii superioare, Facultatea de Electronică / Electrotehnică poate fi un avantaj,abilitați de negociere si comunicare,focusat spre rezolvarea rapidă a problemelor,cunoștințe tehnice, buna înțelegere a funcționării echipamentelor electronice,cunoștințe peste medie de operare PC,cunoșterea unei limbi străine, preferabil engleza,experiență în domeniu agricol sau domenii conexe poate constitui un avantaj,Permis de conducere categoria B.

Beneficii :

posibilitate de dezvoltare profesională,lucru într-o echipă tânară, energică și focusată pe atingerea obiectivelor,oportunități de training atât în țară, cât și în străinatate,telefon, laptop, mașină de serviciu,bonuri de masă,commision conform politicii companiei,asigurare de sănătate.

Rugam, aplicati la anunt cu CV.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular