Proiectant instalații HVAC
STADTMEISTER VENT SRL
Brașov
3 zile în urmă
source : Infomunca
 • Brașov
 • Studiile contează, dar cea mai importantă este atitudinea. Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, ești omul pe care-l căutăm! Vino în echipa noastră să celebrăm momentele de succes și să ne provocăm profesional! Care sunt task-urile tale zilnice?

  Analizarea și proiectarea de instalații HVAC, termice și sanitare. Suport tehnic în procesul de negociere și contractare atât cu furnizorii, cât și cu clienții și colaboratorii.

  Elaborarea, prezentarea și conceperea de soluții tehnice optime pentru clienți. Deplasarea pe șantier. Cunoașterea produselor, serviciilor, prețurilor și a competiției.

  Realizarea ofertelor și documentației necesare. Alte cerințe Cunoștințe PC : AutoCAD, MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Project) Carnet categoria B Compensare Salariu fix atractiv Sistem de bonusare pentru rezultate (află care este grila noastră de bonusare și sistemul de evaluare la interviu) Promovare în baza unui program predefinit.

  Actualizari trimestriale si anuale ale salariului Beneficii Cursuri de dezvoltare personală și profesională Flexibilitate în a-ți pune aptitudinile în aplicare pentru a ajunge la cel mai bun rezultat Program fix, să îți rămână timp pentru familie și prieteni Cariera Posibilitate de progres, dezvoltare și inovare Stabilitatea postului Cursuri de dezvoltare profesională Evaluare și feedback constant și constructiv Consultanță în situațiile dificile Mediu de lucru Dinamic și profesionist Colegi cu bună dispoziție la ei mereu și 2 șefi înțelegători Recunoașterea meritelor Autonomie Provocări profesionale constante Cultură organizațională Împărtășirea țelurilor companiei și a obiectivelor anuale Susținerea din partea conducerii Spirit de echipă Încredere Transparență Responsabilitate Creativitate

  Requirements

  Orientat către rezultate Imaginează-ți că te urci în mașină și pleci de acasă cu familia, fără să știi încotro te îndrepți.

  Unde crezi că vei ajunge? Colegialitate Ne dorim ca relațiile dintre colegi să rămână mereu armonioase și constructive. Zâmbetul Noi nici dacă vrem, nu putem sa fim serioși tot timpul Învățarea permanentă Învățăm și creștem împreună ca profesioniști, dezvoltând astfel compania.

  Hărnicia Iubim oamenii care dau 100% și care pun la mare preț lucrul făcut bine. Prima impresie Atenția la îmbrăcăminte și modul în care ne prezentăm contează nu doar în afaceri, dar și în relațiile interpersonale.

  Abilitatea de a găsi cea mai bună soluție Atunci când apare o problemă, perseverența este cuvântul de bază. Optimism Gândurile de astăzi ne crează ziua de mâine.

  Aptitudini excelente de comunicare Politețe și discurs cursiv în convorbiri telefonice Plăcerea de a susține o prezentare cu caracter tehnic de 15-20 minute.

  Scrierea emailurilor câștigătoare Atenția la detalii și organizarea Detaliile fac întotdeauna diferența între problemă și soluție.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular