Inginer sisteme de curenți slabi
CIP Copaciu Maria Denisa
Iași
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Angajăm inginer specializat în realizarea lucrărilor de instalare, programare, întreținere și Service a sistemelor de curenți slabi : cablare structurată, supraveghere video, interfonie, sisteme antiefracție, control acces, detecție incendiu, afișare video distribuită, etc.

  Nivelul carierei : Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Executive (>

  10 ani) Analizează soluțiile tehnice, contribuie cu sugestii și inițiative la îmbunătățirea și eficientizarea activităților de ofertare, proiectare și execuție.

  Planifică și organizează activitățile de execuție în scopul realizării proiectelor la termen și urmărește respectarea procedurilor și a normativelor în condițiile economice, tehnice și de calitate cerute.

  Realizează necesarul de materiale și îl transmite în timp util Dept. Aprovizionare, pentru buna desfășurare a lucrărilor de instalare.

  Coordonează execuția, supervizează echipele tehnice proprii, subcontractorii și colaborarea cu echipe terțe pe șantier.Realizează lucrări de instalare, întreținere, programare și Service a sistemelor de curenți slabi, respectând proiectul, termenele de execuție și condițiile contractuale asumate.

  Organizează și participă direct la punerea în funcțiune, testarea și recepția lucrării cu beneficiarul și cu autoritățile competente.

  Asigură instruirea clientului în vederea utilizării sistemelor instalate.Organizează și participă la activitatea de mentenență periodică.

  Intervine în cazuri de urgență / stări de defect a sistemelor, la solicitarea beneficiarilor. Salariu motivant, bazat pe competențe și rezultateOportunitatea de dezvoltare într-un mediu ingineresc de înaltă tehnicitate

  Requirements

  Absolvent de studii superioare cu profil tehnic : Inginerie Electrică, Electronică, Telecomunicații, AC.Experiență de minimum 2 ani ca Inginer sisteme de curenți slabi.

  Cunostințe solide de PIF Sisteme de Securitate.Certificările pentru sisteme de securitate și alarmare la incendiu constituie un avantaj.

  Abilități de coordonare a echipei tehnice de proiect și de negociere pentru sincronizarea cu colaboratorii și clienții.Abilități solide de organizare în condițiile lucrului simultan cu proiecte multiple.

  Permis de conducere cat. B. Disponibilitate pentru deplasări.Orientare spre soluții, responsabilitate, punctualitate, inițiativă.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular