Inginer Electrician
Dunapack Packaging
Bolintin-Deal
4 zile în urmă

Dunapack Packaging este membru al grupului austriac Prinzhorn și este specializat în crearea de ambalaje din carton ondulat, executate la un nivel înalt de calitate folosind hârtie reciclată.

Depășind 5200 de angajați în 11 țări și 24 de fabrici, Dunapack Packaging este liderul pieței regionale din Europa Centrală și de Est, îndeplinind cele mai ridicate cerințe de ambalare ale clienților și furnizând soluții de ambalare inovatoare și competitive.

Având o abordare modernă, o tradiție lungă și un obiectiv clar pentru viitor, să-și dubleze dimensiunile până în 2030, Prinzhorn Group reprezintă sustenabilitatea, fiabilitatea și pasiunea ca valori principale de bază.

Dacă vrei să faci diferența, fii diferit. Noi vom fi.

 • Urmăreste funcționarea corectă a mașinilor din punct de vedere tehnic. Coordoneaza echipa de tehnicieni pentru reglarea și repararea echipamentelor și ia măsurile necesare pentru ca echipamentul să funcționeze în parametrii prescrisi.
 • Participă la toate activitățile de reparații accidentale și planificate. Se asigura de buna executie a tuturor lucrarilor de care raspunde.

  Monitorizează nevoia de piese de schimb a mașinilor și impreuna cu Gestionarul demareaza procesul de achizitie, respecand strategia de piese de schimb.

  Colaborează cu departamentele de : productie, planificare si logistica pentru actiunile de mentenanta si pentru instalarea echipamentelor noi, fiind functie suport pentru acestea.

  Colaboreaza cu restul departamentelor pentru orice solicitare de natura tehnica, achizitii sau financiara. Localizează și diagnostichează defecțiunile echipamentelor sau a sistemelor care ar putea întrerupe funcționarea echipamentului Respectă prescripțiile tehnice și procedurile interne.

  Menține echipamentul la nivelul de operare al parametrilor prescrisi în conformitate cu strategia de întreținere. Supravegherea echipamentelor automate ale cazanului (verificări periodice ale sistemului de automatizare).

  Este responsabil de buna functionarea in parametrii optimi a : utilajelor de productie si cele conexe productiei, liniei de ambalare, centralei termice (sistem de abur si condens, sistem de incalzire si de apa calda menajera), statiei de preparare a aerului comprimat, statiei de tratarea a apei de put, statiei de epurare, grupurilor de pompare a apelor pluviale, sistemului de stingere incendii, sistemului de ventilatie si incalzire, sistemului de aer conditionat, sistemelor de distributie a utilitatilor (Gaz, Electrica si Apa)

  Toți candidații calificați vor primi atentia cuvenita in procesul de selectie si recrutare in vederea angajarii fără a ține cont de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, identitate de gen, origine națională sau dizabilitate.

  ID de solicitare : 488

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular