Mecanic auto
Concept Grup-Rul S.R.L.
Constanţa, Romania
6 zile în urmă
source : MyNextJob

Concept Grup-Rul SRL este un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.

5t. Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensii, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele.

Stim ca temperaturile au crescut iar vremea rece a trecut, insa, sunt de mentionat si cele doua centrale de mare putere care fac o atmosfera de lucru mult mai calduroasa pe timp de iarna.

Promisiunea noastra pentru clienti este Un partener de incredere , iar in cadrul echipei functionam dupa deviza : Un coleg de incredere .

Astfel, ne bucuram sa putem spune ca avem o echipa faina, care stie sa se bucure sau sa-ti fie alaturi atunci cand ai nevoie.

 • Totodata, punem la dispozitie : -sala de mese; -vestiar; -intrevederi de coching; -team building; -suntem parteneri Napoca Rally Academy si Simone Tempestini;
 • o echipa de care suntem mandrii si unde timpul petrecut impreuna conteaza; Cum dorim sa marim echipa noastra, avem nevoie de un coleg care sa aiba experienta in mecanica si care sa stie ce inseamna : -operatiuni de diagnosticare / constatare tehnica auto;
 • lucrari de intretinere si reparatie la punti si suspensii; -lucrari de intretinere si reparatie la sistemul de directie;
 • lucrari de intretinere si reparatie la sistemul de franare; -lucrari de intretinere si reparatie la sistemul de transmisie si distributie;
 • lucrari de demontare si montare motor; Salariul pe care il oferim porneste de la 2700 ron, insa este limitat doar de ceea ce esti pregatit sa faci.
 • Daca a sunat bine ce ai citit pana acum si mai ramane doar sa te convingi, suna la numarul de telefon 0748 145 772 sau depune un CV pe adresa de .

  Te asteptam in echipa noastra!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular