Software Developer
Diginesis
Brasov, RO
3 zile în urmă
source : jobs4it

Descrierea jobului : Dezvoltatorii de la Diginesis au posibilitatea de a lucra la o diversitate de proiecte. De la optimizarea caracteristicilor existente, propunerea și dezvoltarea de noi proiecte, până la a regândi în mod fundamental procedurile existente.

Vei lucra în suita de aplicații web accesibilă prin diferite platforme, de la desktop, tabletă sau smartphone. În plus față de aceste dezvoltări front-

end, există, de asemenea, multă muncă back-end, cu logică provocatoare.Ne așteptăm să poți scrie un HTML bine structurat, să ai cunoștinte solide de JavaScript, precum și cunoștințe despre diferite limbaje de programare și baze de date relaționale.

Ne așteptăm să ai cunoștințe necesare despre TDD, modele de design, servicii web, etc. Dar apreciem și mai mult atitudinea de a învăța și de a face față provocărilor.

Ești o persoană căreia îi place mereu să învețe, dorește să aibă o contribuție reală la proiectele la care lucrează și vrea să-

și exprime creativitatea la locul de munca? Atunci, noi ne ocupăm de mediul și de cultura organizatională în care te poți dezvolta conform ambițiilor și principiilor tale, iar tu vei putea lucra cu pasiune și plăcere.

Profilul angajatului - Ce așteptăm de la tine? Căutăm pe cineva cu cel puțin 2 ani de experiență, care să convingă și să fie convins.

Cineva care, pe de o parte, poate să-și ducă coechipierii la un nivel superior și, pe de altă parte, vrea să învețe de la aceiași colegi.

Cineva care este interesat de cele mai recente tehnologii web. Cineva care este capabil sa foloseasca instrumentul potrivit pentru task-

ul potrivit.Vei face parte dintr-o echipa care include roluri precum project manager, analist, specialist UI, programator, tester, utilizand o întreagă gamă de tehnologii : frontend Javascript (inclusiv React), .

Net backend, Ruby on Rails, Winforms, ...Vei comunica (scris și vorbit) atât în limba romană, cât și în limba engleză cu partenerii de proiecte.

Beneficii : Diginesis oferă un mediu de lucru motivant prin instruirea corespunzătoare, oferind condiții pentru dezvoltarea profesională și a carierei.

De asemenea, recunoaștem contribuția individuală în companie. Mulţumim tuturor aplicanţilor pentru dorința de a se alătura echipei Diginesis.

Menționăm că vom răspunde numai acelor aplicanți care vor fi selectaţi pentru interviu. Ne puteți trimite CV-ul dumneavoastră însoțit de scrisoarea de intenție la contact diginesis.

com și vă vom lua în considerare.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular