Internship: Back Office Transformation | Banking Operations
UniCredit Bank
Bucuresti
2 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Back Office Transformation Banking Operations Internship # dowhatmatters Apreciază, distribuie și fii parte din echipa noastră de Operațiuni!

Noi te provocăm să mergi dincolo de online și să afli cum este să lucrezi într-o bancă, printr-o experiență hibridă, online si offline, de 6 luni.

Acceptă provocarea și vino în echipa noastră de interni să descoperi ce se află în spatele proceselor bancare și să participi concret în realizarea și transformarea activităților de back-office.

Ar trebui să aplici dacă :

 • Îți dorești să vezi cum se desfășoară activitatea într-o bancă
 • Ai sipirit de echipă și ești implicat
 • Ai atenție la detalii si îți place să lucrezi organizat
 • Descrierea jobului

  Dar cum arată un Internship la UniCredit?

  Aria de Operațiuni este cea în care timp de o jumătate de an vei avea ocazia să înțelegi o parte dintre motoarele băncii, și să acumulezi experiență profesională, atât de necesară fiecăruia la început de carieră.

  Vei învața ce înseamnă aria de Operațiuni dintr-o bancă : vei înțelege cum sunt procesate plățile, care este procesul de cunoaștre a clientelei în sistemul bancar, cum se administrează popririle, dar și cum se face semnarea electronică si arhivarea digitală corectă a documentelor.

  Ți-am pregătit nu doar un simplu plan de învățare, ci de experimentare, în care vei avea ocazia să înțelegi, să practici și să contribui la activitățile din aria de Operațiuni, dar și săparticipi la pregătirea back-office’ pentru a sustine revoluția digitală din front office’.

  Vei fi invitat și la webinarii cu prezentări ale diverselor arii din bancă, precum și cursuri soft-skills, totul pentru o dezvoltare profesională și personală cât mai cuprinzătoare.

  Ce te așteaptă?

 • Program flexibil, care să se potrivească cu al tău
 • Coordonatori de la care vei avea de învățat noi le spunem Coachi
 • Posibilitatea de a dobândi abilități și competențe noi
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular