Operator producție
Karelia Upofloor
Baia Mare
‎în urmă cu 20 ore
source : Infomunca
 • Romania
 • Dacă- ai abilități tehnice și cunoștinte de prelucrare a lemnului,- îți place să muncești în echipă,vino la sediul companiei, să discutăm despre cum putem lucra împreună! Posturi disponibile- Operator Producție Secția de Producție Parchet program de lucru în 3 schimburi, de luni până vineri.

 • Sediul companiei este în localitatea Satulung, jud. Maramureș,.Oferim transport de la si la locul de munca (conform politicilor companiei), un mediu de lucru profesional și conditii optime de lucru;
 • suport pentru instruire de specialiate la locul de muncă și dezvoltare profesională; program de lucru în schimburi planificate.

  Persoanele interesate pot depune CV-ul la sediul companiei din Satulung, Str. Garii nr. 2.

  Requirements

 • abilități tehnice- disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi- capacitate buna de adaptare la mediul de lucru - experienta de lucru intr-un mediu industrial (fabrica de prelucrare a lemnului) constituie un avantaj
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular