Reglor prelucrare mase plastice
REINERT KUNSTSTOFFTECHNIK SRL
Oradea
6 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Descrierea postului : - montarea si demontarea matritelor de injectie pe si de pe masini;- setarea si optimizarea parametrilor de lucru al masinilor de injectie si al robotilor acestora;
 • urmarirea respectarii parametrilor de lucru setati;- efectuarea programului de mentenanta saptamanala a masinilor de injectie si a periferiilor acestora, respectiv : uscatoare material / -aparate, intretinere temperaturi matrite / mori de macinat.
 • Se ofera : - Salariu si bonusuri,- Tichete de masa,- Decontarea transportului - Posibilitati de crestere in functie de performanta, motivatie si stabilitate,- Conditii foarte bune de munca,- Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara.

  Requirements

 • Cerinte : - studii medii / scoala profesionala;- experienta de minim 1 an ca reglor masini de injectat mase plastice;- cunostinte generale de mecanica, hidraulica, desen tehnic;
 • abilitati de comunicare si spirit de echipa;- dorinta de cunoastere si asimilare a noilor tehnologii in domeniul injectie mase plastice.
 • Contact : CV-urile se pot depune la sediul firmei REINERT din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (in Parcul Industrial, Calea Borsului - al doilea sens giratoriu).

  Restrictions

  Minimum education level required Highschool

  Minimum experience level required 6 - 12 months

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular