Csapattársat keresünk!/Căutăm coleg de echipă!
EasyHiring Services Kft.
Románia, Hungary
6 zile în urmă
source :

Feladatok

Ha lelkes kezdő vagy, akkor az elején mindenképp sokat figyelsz és kérdezel., Kábeltartó rendszereket (védőcső, kábeltálca stb.

szerelsz fel egyenesen és párhuzamosan., Kábelezel szintén egyenesen és eszközöket szerelsz fel., Megtanulhatod az elektromos szekrények és berendezések kötözését és üzembe helyezését.

A különböző mérőeszközök használatát is elsajátítod, ami szükséges tesztelésekhez, hibakereséshez.

Technológiák, eszközök :

Fluke és Testo mérőműszerek, Ipari kéziszerszámok, Hatékonyságot növelő eszközök

Így dolgozunk mi :

Szépen és tisztán dolgozunk, hatékonyságra törekszünk. Van aki egyedül szeret dolgozni és vannak nyerő párosok, de mindig a projekt sikerét tartjuk szem előtt.

Mindenki szabadidejét tiszteletben tartjuk, hülyeségekkel egymást munkaidőben (és munkaidőn kívül) nem zavarjuk. De ha segítségre, információra van szükség, lehetőségeink szerint mindig segítünk egymáson.

Megtapasztalhatod, hogy milyen egy nagy építkezésen dolgozni, milyen egy nagyszabású projekt részese lenni. Megtanulhatod a villanyszerelő munka minden csínját-bínját.

Megtanulsz a legmodernebb mérőberendezésekkel dolgozni. Megmutathatod azokat a képességeidet, amelyek által te leszel az a személy, akivel mindenki szeret együtt dolgozni.

Fejlesztheted magad, hogy idővel akár csoportvezetővé válj.

Termékünkről :

Ipari villanyszerelés

Erős- és gyengeáramú hálózatok, illetve automatizált, intuitív vezérlésű rendszerek kiépítését vállaljuk elsősorban ipari fejlesztésekben.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular