Production Operator (Digital Printing - Ajutor Masinist)
Philip Morris International
Otopeni, Romania
5 zile în urmă

Suntem în căutarea unor colegi dornici să ocupe poziția de : Production Operator (Digital Printing - Ajutor Masinist) Responsabilități principale : 1.

Asigură funcționarea continuă și eficientă a echipamentelor desemnate, cu scopul atingerii / depășirii obiectivelor de producție, în condiții de sigurantă a muncii.

2. Participă la toate activitățile desemnate : pornirea / oprirea echipamentelor sau proceselor și la schimbările de rețetă / marcă pentru a asigura integritatea produsului.

3. Recepționează și manevrează materiale și produse, operând echipamentele și utilajele, asigurându-se că materialele / produsele nu se amestecă sau deteriorează.

4. Realizează reglaje simple ale echipamentelor și utilajelor în conformitate cu fișele de parametri, conform procedurilor specifice de producție.

 • 5. Verifică din punct de vedere vizual că materialele și produsele corespund cerințelor de calitate și specificațiilor și aplică procedurile de producție;
 • aplică masurile corective necesare pentru a asigura nivelul de calitate al produsului / procesului.6. Păstrează echipamentele de producție și zona de lucru curate și îngrijite, sortează deșeurile în conformitate cu procedurile.

  7. Comunică colegilor toate informațiile utile pentru o bună desfășurare a proceselor de producție.8. Completează formulare pentru a asigura informațiile de bază pentru urmărirea produselor.

  Cerințe Minime : 1. Minim studii gimnaziale finalizate - liceu cu profil tehnic constituie avantaj.2. Experiență de lucru anterioară în mediu industrial de cel puțin 3 ani.

 • 3. Trebuie să fie capabil să furnizeze și interpreteze informații. 4. Abilități bune de organizare și comunicare.5. Fluență în utilizarea limbii române (utilizarea limbajului comun și a limbajului de specialitate);
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular