Manager de cont
Auchan Romania
BUCURESTI
2 zile în urmă

Responsabilități

Rolul de Account manager reprezinta un punct de legatura intre achizitori, furnizori si Marketing Auchan. Din acest rol vei fi direct responsabil de : Atingerea obiectivelor de vanzare privind serviciile digitale ( spatii publicitare, profilare client, s.

a.)Propunerea unor strategii de promovare a serviciilor de marketing intr-o maniera inovativaConstruirea si mentinerea unei puternice relatii de colaborare cu clientii alocatiIdentificarea nevoilor de business ale clientilor si adaptarea propunerilor venind in intampinarea acestoraNegocierea conditiilor de colaborare, a contractelor, a termenului de plata, asigurand rentabilitatea portofoliul de clientiPregatirea de prezentari si demonstratii pentru potentiali clientiCresterea nivelului de implicare cu idei, initiative la proiectele din cadrul departamentului si companiei.

Profilul candidatului

Studii superioare absolviteCunostinte operare PC MS Office nivel avansatCunostinte de limba engleza nivel avansat; limba franceza reprezinta un avantajMinim 3 ani experienta in retailAbilitati de negociere si o buna orientare catre clientAbilitati excelente de comunicare, gandire logica si procesuala, atitudine proactivaOrientare catre rezultat, autenticitate, curiozitate

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular