ANUNT suspendarea temporară procedurile organizatorice ale concursului organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea acțiuni speciale.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 21 ore

A N U N Ț

Având în vedere măsurile dispuse la nivelul conducerii Poliției Române, se suspendă temporar procedurile organizatorice ale concursului organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție , specialitatea acțiuni speciale, existente în statul de organizare al I.

G.P.R. Serviciul Independent pentru Intervenție și Acțiuni Speciale, al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ale inspectoratelor de poliție județene Buzău și Galați, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

Orice alte date și informații de interes cu privire la concurs vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor, în timp util, prin postarea unui anunţ pe paginile de intrapol și internet ale Poliţiei Române (adresa http : / / www.

politiaromana.ro / ro / cariera / posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular