Smart accountant with SAP
Excelcont
Timișoara, RO
2 zile în urmă
source : Loadjobs

Job Description :

EXCELCONT SRL BUCURESTI SUC. TIMISOARA, societate comerciala de contabilitate, resurse umane si audit financiar, recruteaza pentru CLIENTUL sau, companie multinationala, cu sediul in Chisoda, jud.

Timis, lider de piata in fabricarea de constructii metalice, o persoana open-mind responsabila cu activitatea de contabilitate, organizata si eficienta, capabila sa activeze in domeniul contabil.

Requirements :

 • cautam o persoana cu foarte bune cunostinte de limba engleza (scris / citit / vorbit nivel avansat). Limba spaniola constituie avantaj;
 • cautam o persoana care a terminat Facultatea de Stiinte Economice, specialitatea Contabilitate;- cautam o persoana care sa aibe cunostinte avansate de SAP, sa cunoasca foarte bine pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook);
 • cautam o persoana care sa mai fi lucrat cel putin 2 ani in functia de Economist contabil, Contabil-sef;Nu aplica daca NU AI MAI LUCRAT NICIODATA INTR-UN PROGRAM SAP!
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular