Asistent Achizitii
Auchan
BUCURESTI
5 zile în urmă

Asistent Achizitii

 • Post : Asistent Achizitii
 • Departament : Produs
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 20 iulie 2021
 • Responsabilități

  Gestionarea comenzilor, stocurilor si relatia cu furnizoriiEmiterea, clasarea si arhivarea diferitelor documente si dosareListarea articolelor si furnizorilor noiGestionarea indicatoriilor de rentabilitate, promotii / schimbari de pretCentralizarea fisierelor promo, schimbarilor de tarif, listarile noiSemnalarea diferentelor si transmiterea lor catre responsabilul de grupGestionarea agendei comune si a programului de intalniri ale achizitorilor pentru planificarea salilor de negociere si pentru primirea furnizorilor.

  Profilul candidatului

  Studii superioare absolviteCunostinte utilizare MS OFFICE (Excel, Word, PowerPoint)Abilitati de comunicare, spirit de organizare, adaptabilitate, eficienta, performanta in munca si orientare catre rezultatPasiune pentru produse si orientare catrei client.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular