Specialist Servicii Clienti - Agentia Plaza Mall
Banca Transilvania
Bucuresti
3 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Iti place domeniul vanzarilor si faci asta de minimum 3 ani? Ai luat examenul de licenta si te pricepi sa te faci inteles, indiferent ca vorbim despre clienti, colegi sau doamna de la floraria din colt?

Prietenii iti spun ca ai atitudine pozitiva si calitati de teamplayer adevarat?

Despre engleza nu te mai intrebam, stim ca urmaresti postarile cool de pe youtube si pinterest J.

Daca ai raspuns cu da la minim trei din intrebarile de mai sus, ai intrat direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

Descrierea jobului

Iti doresti un job altfel?

Hai sa :

 • Cunosti produsele si serviciile noastre. Iti va face placere sa le promovezi, pentru ca raspund eficient unui complex de nevoi prezente din ce in ce mai mult in randul clientilor nostri;
 • Comunici cu clientii bancii (exact ce iti place tie : )) si pe baza nevoilor pe care le identifici le recomanzi produsele sau serviciile potrivite;
 • Procesezi operatiuni cu numerar / fara numerar in functie de specificul tranzactiei;
 • Oferi sprijin clientilor pentru a se imprietenii si folosi toate canalele alternative prin care pot efectua operatiuni si interactiona cu banca.

  Mai mult decât o echipă, #peopleofBT inseamna curaj, incredere si empatie. Asta spun despre noi viitorii tai colegi care ne-au votat Banca nr.

  1 în clasamentul realizat de Angajator de Top.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular