Anunţ referitor la concursul organizat de I.G.P.R., în vederea promovării personalului contractual din cadrul Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, care îndeplineşte condiţiile legale pentru a fi promovat în treapta profesională imediat superioară
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în vederea promovării personalului contractual din cadrul Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, care îndeplineşte condiţiile legale pentru a fi promovat în treapta profesională imediat superioară.

În conformitate cu prevederile O.M.A.I nr. 105 / 2015 pentru aprobarea Procedurii de organizare și desfășurare a examenului de promovare a personalului contractual din Ministerul Afacerilor Interne, vă aducem la cunoştinţă rezultatul examenului de promovare, după cum urmează :

crt.

numele şi prenumele candidatului

Observaţii

p.c. DINIȚĂ ANCA, titularul postului prevăzut la poziţia 1626 din statul de organizare al unității, pentru promovarea din referent II în referent I

COMISIA DE EXAMEN : SECRETAR

SECRETAR

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular