Rezultate contestaţii la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul Prinderi în flagrant din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Timișoara din I.G.P.R.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
38 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.m.a.i. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

 • A.I., ambele cu modificările și completările ulterioare;
 • În referire la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul Prinderi în flagrant din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Timișoara din Inspectoratul General al Poliției Române, prevăzută la poziția 45 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă;
 • În urma analizării realizate pe baza înregistrărilor audio-video din cadrul probei Interviu , comisia de soluționare a contestațiilor hotărăște, după cum urmează :

  Nr. crt.

  Numele și prenume candidatului

  Decizia comisiei de soluţionare a contestaţiei

  Inspector principal de poliție

  SĂVESCU PETRU-OVIDIU

  contestația se respinge ca neîntemeiată

  Rezultatul stabilit de comisia de concurs la proba INTERVIU rămâne definitiv.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular