ANUNŢ! Revenire în parte la anunțul referitor la ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul Managementul dezvoltării aplicațiilor informatice din Direcția Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul I.G.P.R. prevăzută la poziția 1386 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ţ

Se revine în parte la anunțul referitor la ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul Managementul dezvoltării aplicațiilor informatice din Direcția Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române prevăzută la poziția 1386 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, în sensul că, punctul 6 de la Capitolul II COMUNICAȚII ȘI INFORMATICĂ din TEMATICĂ ȘI BIBLIOGRAFIE va avea următorul conținut :

6. Itzik Ben-Gan Querying Data with Transact-SQL Exam Ref 70-761

 • Manage data with Transact-SQL
 • Query data with advanced Transact-SQL components
 • Program database by using Transact-SQL.
 • Totodată, menționăm faptul că celelalte puncte din tematica și bibliografia pentru concurs rămân neschimbate.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular