Agent Servicii Client
SMARTREE ROMANIA
București, Timișoara
5 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București and others

Job description - București and others

Candidatul ideal Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si dinamic, in domeniul Call Center ? Atunci te asteptam in echipa Telekom, unde vei avea ocazia sa fii implicat in proiecte interesante.

Descrierea jobului Vei avea ocazia sa preiei / initiezi apeluri telefonice ale clientilor, sa identifici nevoile acestora, sa rezolvi solicitarile primite, si sa le oferi noi pachete si optiuni de servicii si sa asiguri o buna comunicare cu acestia.

Pachetul de beneficii cuprinde : Salariu fix motivant si bonusuri substantiale din comisioanele de vanzari.

Requirements

Iti sunt necesare studiile medii (studiile superioare constituie un avantaj), cunostintele de Microsoft Office si bunele abilitati de comunicare.

Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 18 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-

o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal, pe site-ul Smartree.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular