Consilier debutant
Secretariatul General al Guvernului
Galați, Romania
3 zile în urmă

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt :

 • consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Monitorizare Servicii Publice : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor administrative.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Comunicare şi Registratură : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau economice sau inginereşti sau ştiinţelor administrative;
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Agricol : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti, specializarea ingineria resurselor vegetale şi animale.
 • Concursul se va organiza conform calendarului următor :

 • 24 decembrie 2018 : termenul limită de depunere a dosarelor;
 • 04 ianuarie 2019, ora 10 : 00 : proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611 / 2008.

  Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul U.A.T. Municipiul Tecuci, Comp. Resurse Umane, SSM din cadrul aparatului de specialitate al primarului, telefon 0372.364.111.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular