Retail Digital Internship
UniCredit Bank
Pitesti
1 zi în urmă
source : EJOBS GROUP

Ce te recomandă?

 • Pasiunea față de tehnologie, în special pentru aplicațile mobile și tehnologiile digitale de banking
 • Bune abilitați de comunicare, planificare și organizare, precum și o orientare către disciplina în execuție prin respectarea termenelor stabilite
 • Ce atuuri ai?

 • Team spirit și o atitudine de tip can-do
 • Capacitate de învățare continuă
 • Aplică acum și bucură-te de un program prin intermediul căruia, pe parcursul lunilor august și septembrie vei descoperi lumea bancară și vei fi promotorul noului mod de a face banking.

  Nu da skip acestei oportunități!

  dowhatmatters

  Vino și tu în echipa UniCredit!

  Descrierea jobului

  Ești pasionat de tehnologie și banking?

  Dacă împărtășim aceeași pasiune, te așteptăm să faci parte din echipa noastră de interni pentru următoarele două luni.

  Vei avea ocazia să te familiarizezi cu tehnologia bancară și ulterior să o prezinţi clienţilor.

  Vei fi ambasadorul nostru pentru produsele digitale pe care le punem la dispoziție clienților.

  Orientarea tehnică și abilităţile tale de comunicare vor fi suficiente, iar de training ne ocupăm noi. Vor fi două luni pline cu experiențe de învățare, de la cursuri de vânzări, la prezentări ale diverselor arii din bancă, precum și cursuri soft-skills pentru o dezvoltare profesională și personală cât mai cuprinzătoare.

  Dar cum arată un Internship la UniCredit?

  Dacă te alături programului, vei parcurge un training inițial pentru a intra în ritmul UniCredit" cât mai repede și care îți va pune la dispoziție foarte multe resurse pentru a face acest lucru cât mai rapid și plăcut.

  Ulterior, vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei înțelege conceptele utilizate în banking și activitățile desfășurate.

  Aplicația de Mobile Banking va fi centrul atenției tale : vei învața totul despre cum funcționează și cum îi poate ajuta pe clienții noștri să își schimbe modul în care fac banking.

  Vei avea ocazia să promovezi aplicația clienților noștri, să le oferi suportul în a o instala și configura corect și îi vei ajuta în rezolvarea cerințelor digitale pe care le au.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular