System Analyst
Vodafone Limited
Romania,Bucharest
3 zile în urmă
 • Sustine strategia departamentului si scopurile / nevoile de afaceri ale clientilor externi prin evaluarea si implementarea / modificarea de functionalitati software in sisteme informatice.
 • Participa la elaborarea cerintelor de afaceri ale clientilor externi, analizeaza si transforma aceste cerinte in specificatii tehnice detaliate in vederea dezvoltarii de programe informatice, participa la proiectarea si / sau modificarea solutieisoftware si / sau hardware, participa la realizarea, testarea si instalarea in productie a functionalitatilor dezvoltate, asigura suport pentru configurarea programelor informatice, asigura mentenanta sistemelor si a programelorinformatice.
 • Gaseste, propune si implementeaza solutia adecvata pentru personalizarea, cresterea de capacitate / integrarea / introducerea unui sistem informatic specific bazat pe analiza cerintelor de afaceri ale clientilor externi
 • Responsabilitati principale :

  Definirea si livrareasolutiilor de Tehnologia Informatiei

  Colecteaza cerintele, asista clientii externi in definirea specificatiilor functionale pentru serviciile si sistemele informatice propuse si le transforma in specificatii tehnice.

 • Participa in evaluarea, proiectarea, realizarea si implementarea proiectelor si este responsabil defurnizarea solutiei tehnice pentru sistemele informaticein responsabilitatea ei / lui pe baza cerintelor de afaceri ale clientilor externi;
 • evalueaza impactul implementarii modificarilor software in sistemele informatice actuale, gândeste si implementeaza solutii tehnice adecvate.

  Produce documentatie tehnica pentru procese deselectie : Cerere de Oferta, Cerere de Informare, Cerere de Cotatie, Matrice de Criterii de Evaluare, Planuri de Integrare, Documentatii pentru transferul cunostintelor, Documentatie interna de evaluare etc.

  Valideaza scopul, obiectivele, solutia tehnica detaliata si estimatul de efort aferent solutieitehnice furnizat de echipele de dezvoltare interne sau externe pentru sistemele informatice din responsabilitatea ei / lui.

  Furnizeaza catre managerii de proiect si echipele demanagement recomandari si solutii din rolul de expert de sistem informatic asupra modului de implementare si desfasurare al proiectelor pe sistemele informatice in responsabilitatea ei / lui.

  Se asigura ca solutia de ansamblupentru sistemele informatice aflate in responsabilitatea ei / lui este aliniata cu obiectivele si planurile arhitecturale pe termen lung ale sistemelor informatice ale clientilor externi si ca toate discrepantele intre aceste obiective sisolutia de detaliu furnizata de echipele de dezvoltare sunt adresate si rezolvate in mod corespunzator.

  Se implica activ in definirea solutieide detaliu, dezvolta / configureaza programele informatice aflate in responsabilitatea ei / lui.

  Asigura suport pentru alti furnizori / dezvoltatori in timpul fazei de dezvoltare, in scopul de a oferi o solutie tehnica adecvata.

  Asigura suport pentru echipele de testare in vederea pregatirii fazelor de testare programe informatice in scopul atingerii criteriilor de calitate ale produselor informatice livrate.

  Asigura un transfer corespunzator de cunostinte prin crearea si intretinerea documentatiei specificefazei de proiect, pentru sistemele informaticein responsabilitatea lui / ei, prin organizarea si sustinerea de sesiuni de predare / primire a livrabilelor catre alte echipe implicate in procesele de dezvoltare sau prin prezentarea directa catre clienti a capabilitatilortehnice si functionale ale solutiilor dezvoltate.

  Suport pentru platforme

  Asigura suportul si transferul de cunostinte pe intreg ciclul de viata al sistemului informatic, investigheaza, clarifica si ofera solutii pentru problemele tehnice aparute

  Asigura transferul adecvat de cunostinte pentru echipa de suport si mentenanta in timpul perioadei de proba si dupa punerea in productie.

  Monitorizeaza constant performanta si incarcarea sistemelor informatice si ofera suport in definirea strategiei de dezvoltare pentru sistemele informatice din cadrul domeniului

  Strategia de Dezvoltare pentru sistemele din cadrul domeniului

  Isi extinde permanent cunostintele cu privire la tehnologiile, solutiile informatice, politicile si procedurile specifice de afaceri ale clientilor externi

  Intelege strategia de dezvoltare a sistemelor informatice si o aplica in concordanta cu scopurile / nevoile de afaceri ale clientilor externi.

  Analizeaza noitehnologii si modele de servicii si scrie rapoarte si recomandari despre acestea.

  Propune in mod proactiv solutii de imbunatatire a sistemelorinformatice, noi servicii si prototipuri.

  Propune initiative pentru implementare, cresterea de capacitate si dezafectare a aplicatiilor pentru a se asigura alinierea cu standardele din industrie si din cadrul de lucru Vodafone Global.

  Competente, cunostinte si experienta :

  Diploma universitara in domeniul IT sau tehnic

  Capacitate de a intelege informatii tehnice complexe

  Cunostinte de SQL si experienta cu cel putin un sistem de gestionare baze de date (Oracle, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, etc).

  Fundatie solidain procesele de dezvoltare, cele mai bune practici si modele de design.

  Fluent in limba engleza (atât in scris cât si vorbit).

  Foarte entuziast, creativ, cu spiritul antreprenorial si dorinta de ainova si de a imbunatati

  Bune abilitati de comunicare

  Capacitate de a lucra in conditii de stress

  Flexibilitate intratarea schimbarilor

  Orientare spre rezolvarea problemelor

  Capacitate de luare a deciziilor intr-un interval scurt de timp

  Dezvolta relatii de munca cu superiorii ierarhici si ceilalti colegi, bazate pe incredere si colaborare

  Abilitati de planificare

  Combina aptitudinile analitice si de proiectare cu cunostinte adecvate de tehnologie software si hardware in vederea definirii, proiectarii, realizarii, testarii, implementarii si modificarii sistemelor informatice.

  Certificari pentru standardele din industrie(ex. TMForum)

 • Certificari pentru Proiectant Solutii Informatice (ex. TOGAF)
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular