A N U N Ţ de completare a anunțului din data de 19.01.2021, privind ocuparea unui număr de 47 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul IGPR, existente la DOS și la BOS București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.m.a.i. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

 • A.I., ambele cu modificările şi completările ulterioare;
 • În completarea anunțului din data de 19.01.2021, privind ocuparea unui număr de 47 (patruzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statul de organizare al Direcției Operațiuni Speciale și în statele de organizare ale brigăzilor operațiuni speciale București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea ,,operațiuni speciale , prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoștință faptul că este VALIDAT candidatul căruia i s-a atribuit codul de indentificare IGP / DOS / 43 , întrucât, din cauza unei erori informatice, acesta nu se regăsește în Anexa nr.

  1 la anunțul cu rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concurs.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular