Ofiter credite Flanco Bistrita
Flanco Retail SA
Bistrita, RO
‎în urmă cu 15 ore
source : Undelucram.ro

Ce vei avea de făcut?

Vei informa clienții și potențialii clienți cu privire la cele mai avantajoase metode de creditare astfel încât să își poată cumpăra produsele dorite în acel moment, nu peste luni de zile

Vei urmări finalizarea cererilor de creditare depuse, păstrând legătura atât cu banca cât și cu clientul, astfel încât toate procedurile și regulile să fie respectate

Vei urmări evoluția pieței astfel încât să fii la curent cu noutățile (servicii noi, oferte ale concurenței, schimbări în nevoile clienților)

Vei informa clienții și despre celelalte servicii standard ale companiei (spre exemplu Garanție Extinsă sau Asigurare).

Ce așteptăm de la tine?

Să fii cu mintea și sufletul deschise, să zâmbești ușor, să-ți dorești să-i faci pe cei care se așează la biroul tău să fie convinși că au făcut cea mai bună alegere și să revină cu plăcere.

Să fii un bun ascultător dar și un bun vorbitor.

Ce îți oferim?

O perioadă de acomodare și introducere în comunitatea Flanco, în care îți vei consolida cunoștințele și vei dobândi altele noi prin training-uri dedicate online, pentru a fi pregătit să facem lucruri mari împreună.

Un mediu de lucru plăcut și modern, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea de a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai dinamică și prietenoasă companie din retailul electro-IT din România.

Și în plus

Vei lucra mereu cu și printre produse de ultimă generație. Vei câștiga confortabil, obținând bonus corelat cu rezultatele tale de vânzări și ale echipei din magazinul tău.

Iar cum 85% dintre echipa de management Flanco a fost promovată intern, poți să ajungi oricât de sus îți doresti.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular