Lucrător comercial Berceni
HORNBACH
Bucureşti Berceni, RO
9 zile în urmă
 • hornbach footer position : relative; margin-top : -50px; height : 30px; clear : both;margin-bottom : 20px; background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px; padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",Open Sans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva defăcut!

  Produsul nostru nu este marfa. Scopulnostru este clientulmulțumit.

  1.000 de proiecte. 1 partener : CliențiiHORNBACH au mereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construireaunei case sau amenajarea unei grădini -

  sarcina noastră : susținemclienții în proiectele lor oriunde, acasă sau înmagazin.

  Când este vorba despre implementarea deproiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă.De ce nu și atunci când este vorba despre propriacarieră?!

  Lucrător comercialBerceni

  Sarciniledumneavoastră :

  Consiliere, entuziasmare,vânzare! Vă desfășurați activitatea sub acest mottoși facilitați clienților noștri o experiență de cumpărare deosebităla HORNBACH, în departamentul de marfăPardoseli / Gresie / Faianţă.

  Clientul se află în centrul atenției! Clienții noștri se bucură de pasiunea și decunoștințele dumneavoastră de specialitate.

  Niciun proiect nu esteprea mare, nicio solicitare prea dificilă. Vă implicați înproiectele clienților alături de aceștia -

  de la planificare, pânăla realizare - ca și cum ar fi aledumneavoastră.

  Consilierea are la bază cunoștințe despecialitate! În calitate de profesionist înconsiliere apelați la întreaga paletă de instrumente de vânzare, dela lucrul direct la raft, la prezentări de sortiment și până lamagazinul online.

  Păstrăm ordinea și jumătate din muncăeste deja făcută! Clienții simt presiune doar atuncicând lucrează la proiectele lor.

  Dumneavoastră îi susțineți cutoate celelalte aspecte la căutarea materialelor potrivitedisponibile la raft.

  Calificările dumneavoastră :

  O bază solidă! Fie căsunteți la început de carieră, fie că aveți deja experiențăprofesională în vânzare sau în consiliere, putem crea împreună obază solidă.

  Pasiunea vă motivează acțiunile! Proiectul dumneavoastră personal este consiliereaclienților noștri. Convingeți prin deschidere și fireadumneavoastră comunicativă și nu faceți diferențe între clientprofi sau meșter pasionat.

  Cu o porție sănătoasă de pasiune șiimplicare știți să comunicați în mod corespunzător cu toțiclienții.

  Sfaturi & indicii din parteaprofesionistului ce fac diferența! Cunoștințeledumneavoastră de specialitate fac din proiectele clienților operede artă.

  Utilizați instrumentele de vânzare puse la dispoziție înmod profesional și individual, în funcție de situațiaclientului.

  Implicare maximă! Șimeșterii matinali și cei care lucrează până noaptea târziu aunevoie de sfatul dumneavoastră. Sunteți flexibil cu privire laactivitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare amagazinului?

  Atunci bine ați venit în familiaHORNBACH !

  În echipa noastră cu peste 20.000 decolegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați,care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiectde succes.

  Ne bucurăm să primim candidaturadumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm săţineţi cont că CV-urile depuse sub formă de hârtie nu vă vor fitransmiseînapoi.

  Idsolicitare : 14345

  Cuvinte cheie : lucrator vanzare,vanzator, consilier vanzare, consultantvanzare

  Step 2
  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular