Sales Representative Campulung #interviuonline
Orange
Campulung, Romania
1 zi în urmă

Asculta, oferta asta e pentru tine!

Celmai probabil ai raspunsurile pregatite atunci cand cei dragi iti cer sfatul inmaterie de telecomunicatii : esti mereu la curent cu cele mai tari oferte, temisti cu viteza 5g prin meniurile telefoanelor si esti atent la nevoilefiecaruia.

Ce zici daca te facem expert in vanzari?

Alatura-teechipei noastre in prima linie, locul unde clientii sunt ascultati, asteptarilele sunt depasite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viatamai frumoasa.

Aici povestim despre tehnici moderne de comunicare, despredevice-urile care le fac posibile precum telefoane mobile, tablete sau modem dedate, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

Spune-ne cate ceva despre tine!

Noibanuim ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti,promotii sau merchandising si ca iti este usor sa te exprimi in limba engleza.

Folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office iar clientiisunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit deinitiativa.

Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine,multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta te vei potrivi echipei devanzari.

Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

Cum arata o zi obisnuita de lucru?

 • Incade la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferisa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
 • Pentruca folosesti vanzarea consultativa, afli usor care sunt nevoile clientilor sile sugerezi produse din oferta Orange care sa le simplifice viata, pentru a seconcentra pe ceea ce este important pentru ei
 • Estiprecum o carte deschisa : mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivuldorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange
 • Lovelove love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci candimparti bucurie in stanga si in dreapta
 • Te-ai convins ca despre tine e vorba?

  Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acumla rolul de Sales Representative. Echipa si clientii te asteapta!

  Iti multumim ca ai aplicat la Orange!

  Aplică acum Share

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular